onsdag, mars 19, 2008

Menvafan

Hur skär man egentligen blodpudding utan att det bara blir smulor av skiten?

8 kommentarer:

Zombie sa...

http://www.weeluindustrishop.se/images/VINKELSLIP.JPG

Anonym sa...

ja vet ja vet!!
Kommer ju förbi sen så påmin mig då att ja ska visa! Det ä ett superbra sätt!!!

Unknown sa...

Se till att hålla kniven blöt juh! Ha kranvattnet rinnande och doppa in knifen vid varovarannan skivjävel!

mvh
Mathias

Anonym sa...

kom på det förra veckan faktiskt, delade med mig till M och han blev riktigt impad!

beerbelly sa...

Frys skiten och skiva med bandsåg. Sen när de tinar slänger du allt. Det blir bra skivor då.
Ha dä gött!

Unknown sa...

Sover ni??!

Anonym sa...

lisa: inte jag. blodpuddingssonja gick in till sin kammare för flera timmar sedan.

Anonym sa...

Tackar, tackar för tipsen. Förhoppningsvis dröjer det ett bra tag innan det är dags för blodpudding igen... /Sonja